جمعیت لندن

جمعیت لندن

لندن پایتخت انگلستان و پادشاهی متحد بریتانیا است که همواره مورد توجه بسیاری از مردم جهان برای تحصیل، تجارت و زندگی می باشد. همچنین در طی چند سال اخیر  جمعیت لندن در حال افزایش است که یکی از این دلایل میتواند افزایش مهاجرت به انگلستان و این شهر باشد. اگر قصد تحصیل در انگلستان و شهر لندن دارید و علاقه مندید تا جمعیت لندن رو بدانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

جمعیت لندن در سال 2017

 آخرین برآوردهای رسمی جمعیت لندن که توسط اداره ملی آمار اعلام می‌شود در جولای 2010، بالغ بر 7.825.200 نفر گزارش شده‌است. برای فهم اینکه چه تعداد انسان دراین شهر زندگی می‌کنند، به جدیدترین سرشماری‌ها نگاهی می‌اندازیم. این سرشماری‌ها هر 10 سال یک‌بار انجام شده و تازه‌ترین آن‌ها به 27 مارس سال 2011 باز می‌گردد. بنابر ارقام سرشماری سال 2011، جمعیت لندن حدوداً به 8.173.941 نفر می‌رسد. با این جمعیت، لندن بزرگ‌ترین شهر بریتانیا به شمار می‌رود. دومین شهر بزرگ بریتانیا یعنی بیرمنگام، 1/1 میلیون جمعیت دارد. لندن همچنین بزرگ‌ترین شهر اتحادیه اروپا و بیش از دو برابر بزرگ‌تر از برلین، دومین شهر بزرگ اتحادیه اروپا است.

در سال 2016

جمعیت لندن در سال 2016 8/8 میلیون نفر بود که 13درصد از جمعیت کل بریتانیا را شامل می‌شده‌است. 3/5 میلیون نفر از ساکنان لندن بزرگ در منطقه میانی (Inner London) ، و 5/3 میلیون نفر نیز در حومه شهر (Outer London) زندگی می‌کنند.

از سال 2011

از آن زمان تاکنون جمعیت این شهر تقریباً 650.000 نفر یعنی سالانه 120.000 نفر افزایش یافته‌است. این افزایش دو برابر بیشتر از میانگین رشد جمعیت بریتانیا است.

موقعیت سنی ساکنان

ترکیب سنی جمعیت لندن، متفاوت از دیگر نقاط انگلستان است. بخش عظیمی از جمعیت این شهر (بسیار بیشتر از دیگر نقاط بریتانیا) در رده سنی 25 تا 34 سال قرار دارند. این مسئله در بخش میانی شهر نیز صادق است، این رده سنی بیش از 24% کل جمعیت این منطقه را شامل می‌شود‌. در حومه شهر این میزان به بیش از 16% و در دیگر نقاط انگلستان به 13% می‌رسد. شمار کودکان کمتر از 5 سال نیز بیش از دیگر نقاط انگلستان است.

در تمام گروه‌های سنی 45 سال به بالا، لندن در مقایسه با دیگر نقاط انگلستان رتبه پایین‌تری دارد. در گروه سنی 45 تا 49 سال، تفاوت اندک و در حدود نیم‌درصد است، اما در گروه‌های سنی بعدی این میزان افزایش یافته و در گروه سنی 65 تا 69 سال به 2/3 درصد می‌رسد. البته در گروه سنی 85 سال و بالاتر این میزان مجدداً کاهش یافته و به 1درصد می‌رسد. بر همین اساس در مقایسه با دیگر نقاط انگلستان، در این گروه‌های سنی، جمعیت رو به کاهشی وجود دارند.

مطابق با ساختارهای جمعیتی، آخرین آمار (سرشماری سال 2011) نیز حاکی از آن است که خانواده‌های لندن‌نشین در بسیاری از زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی با سایر خانواده‌های انگلستان متفاوت‌اند. یکی از این موارد، تعداد مستمری‌بگیران است که در منطقه میانی شهر 10% و در حومه شهر 16% گزارش شده، درحالی‌که در دیگر نقاط انگلستان این میزان به 22% می‌رسد.

می‌توان گفت که بیشتر جمعیت منطقه میانی شهر را افراد مجردِ در سن کار تشکیل می‌دهند. (28% در مقایسه با 17% سایر نقاط انگلستان، و 18% حومه شهر). هم بخش میانی و هم بخش بیرونی شهر خانوارهای چندنفره بیشتری را در خود جای داده‌اند. این میزان در لندن میانی 18%، در حومه لندن 13% و در دیگر نقاط انگلستان 7% گزارش شده‌است.

پراکندگی نژادها

پراکندگی اقوام در لندن نسبت به دیگر شهرهای بریتانیا بیشتر است. در کل انگلستان، 87/5 درصد از جمعیت را سفیدپوستان تشکیل می‌دهند، این میزان در این شهر به 69/7 درصد کاهش می‌یابد. در جدول زیر که بر مبنای اطلاعات سال 2009 اداره آمار ترسیم شده‌است، جزئیات موقعیت نژادهای ساکن این شهر، با دیگر نقاط انگلستان (و نه تمام بریتانیا) مورد ارزیابی قرار گرفته‌است.

نژاد لندن انگلستان
سفید 69/7درصد 87/5درصد
آمیخته 3/5درصد 1/9درصد
آسیایی یا بریتانیایی آسیایی 13/2درصد 6درصد
سیاه یا سیاه بریتانیایی 10/1درصد 2/9درصد
چینی یا دیگر گروه‌های نژادی 3/5درصد 1/6درصد
  • 8/8 میلیون نفر در لندن زندگی می‌کنند، یعنی 13% از جمعیت کل بریتانیا. رشد جمعیت در این شهر، دو برابر بیشتر از کل بریتانیا گزارش شده‌است.
  • بیشتر جمعیت لندن را مهاجرانی در رده سنی 15 تا 29 سال تشکیل می‌دهند، و از سوی دیگر کسانی که این شهر را ترک می‌کنند، اکثراً سالمندان هستند.
  • 41% از ساکنان لندن سیاه‌پوست و از نژادهای اقلیت‌اند. این آمار در دیگر نقاط انگلستان به 10% کاهش می‌یابد.

منابع:

http://worldpopulationreview.com

https://www.trustforlondon.org.uk

 

 

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment

    موسسه فرهنگی دیموند با هدف ایجاد فضایی امن و مطمئن جهت تصمیم‌گیری متقاضیان ، تسهیل كسب اطلاعات مؤثر و ارائه مشاوره با توجه به بازار كار آینده كشور در سال ۱۳۸۴ با کسب مجوز اعزام دانشجو به انگلستان اقدام نمود.

    خبرنامه
    برای اطلاع از جدیدترین اخبار عضو شوید!
    © حقوق این سایت به موسسه دیموند تعلق دارد
    باز کردن چت
    مشاوره رایگان بگیرید 🎧
    ما اینجا هستیم 🎧
    سلام👋
    هر سوالی دارید از ما بپرسید