توصیه های دانشجویی در لندن | موسسه دیموند

توصیه های دانشجویی در لندن

توصیه های دانشجویی در لندن

رفتن به دانشگاه، یکی از مهم‌ترین تجربیات زندگی هر شخص است، اما به دانشگاهی در لندن رفتن، توفیقی مضاعف محسوب می‌شود.  اگر علاقمند به تحصیل در انگلستان هستید و این شهر زیبا و پر جاذبه را برای تحصیل انتخاب کرده اید بهتر است از قبل نکاتی را درباره سفر به لندن و آنچه را که باید بعد از رسیدن به این شهرانجام داد را بدانید. ما قصد داریم شما را با این نکات و توصیه های دانشجویی در لندن آشنا کنیم. در ادامه مطلب با ما همراه باشد.

5 توصیه برای زمانی که به لندن می‌رسید

  1. نام‌نویسی در دانشگاه

لابه‌لای هیجان‌ها از یاد نبرید که به‌محض ورود، امور ثبت‌نامتان را انجام دهید. دانشگاه، تاریخ و زمان مشخصی را برای امور ثبت‌نام و نام‌نویسی در دوره مدنظرتان تعیین می‌کند. در هنگام ثبت‌نام، یک رونوشت از ویزا و پاسپورت شما می‌گیرند، نام‌نویسی‌تان را نهایی می‌کند و یک کارت کتاب‌خانه به شما تقدیم می‌کنند. پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام می‌توانید از مرکز خدمات دانشجویی نامه‌ای را دریافت کنید که وضعیت شما به‌عنوان دانشجوی دانشگاه و نیز آدرستان را تائید کند. اکنون می‌توانید با این نامه درخواست افتتاح حساب‌بانکی‌تان را تکمیل کنید.

  1. به مرکز دانشجویان بین‌المللی بروید و در برنامه‌های آشناسازی شرکت کنید

 اگر در برنامه‌های خوشامدگویی و آشناسازی دانشجویان جدید بین‌المللی ثبت‌نام کرده‌اید، از فرصت خوبی برای کسب اطلاعات موردنیاز برای شروع مسیر تحصیلی برخوردار خواهید شد، اما اگر در چنین برنامه‌هایی حاضر نمی‌شوید، بهتر است باز هم به مرکز دانشجویان بین‌المللی مراجعه کنید. دکارکنان این مرکز از دیدار با شما خوشحال شده و اطلاعات مناسبی درباره دانشگاه، پردیس‌ها و مراکز مجاور به شما ارائه خواهند کرد.

  1. یک حساب بانکی باز کنید

برخی از بانک‌ها حتی پیش از آن‌که به بریتانیا برسید، اجازه افتتاح حساب به شما می‌دهند، اما اگر تاکنون نتوانسته‌اید حسابی باز کنید، بلافاصله پس از ثبت‌نام در دانشگاه قادر به انجام این کار خواهید بود. افتتاح حساب ممکن است دو هفته طول بکشد. مراقب باشید از زمان درخواست تا زمان افتتاح حساب، پول کافی در اختیار داشته باشید.

  1. نام خود را نزد یک پزشک ثبت کنید

اگر دانشجوی بین‌المللی دارای ویزایTier 4 هستید، پیش از این هزینه این سرویس اضافی را پرداخته‌اید. این سرویس امکان دسترسی شما به خدمات ملی سلامت NHS در بریتانیا را فراهم می‌آورد. هنگامی‌که به دانشگاه رسیدید، نام خود را نزد یک پزشک محلی ثبت کنید. بسیاری از دانشگاه‌ها یک مرکز سلامت مستقر در پردیس‌هایشان دارند، در غیر این صورت یک مرکز پزشکی نزدیک به دانشگاه را به شما پیشنهاد خواهند کرد. در اسرع وقت نام خود را ثبت کنید، چراکه در حین تحصیل هر آن ممکن است به یک بیماری مبتلا شوید.

  1. اویسترکارت OysterCard دریافت کنید و برای بهره‌مندی از تخفیفات دانشجویی، درTFL ثبت‌نام کنید

اویسترکارت یک بلیت الکترونیکی است که در لندن، دسترسی به قطار، مترو و اتوبوس را برایتان آسان‌تر خواهد کرد. دانشجویان بین‌المللی مستقر در لندن با تهیه این کارت می‌توانند تا بیش از 30درصد در هزینه‌های رفت‌وآمدشان صرفه‌جویی کنند. لندن شهری است که به مهربانی از دانشجویان استقبال می‌کند، شما به‌زودی احساس خواهید کرد که در خانه خودتان زندگی می‌کنید.

هنگامی‌که مشغول مطالعه و درس خواندن نیستید، سعی کنید از زیبایی‌های لندن بهره ببرید، اطراف لندن را بگردید و از لندن، به‌عنوان دروازه اروپا و دیگر نقاط بریتانیا بهره ببرید.

توصیه‌های بودجه‌ای برای دانشجویان

یکی از نکات مهم زندگی دانشجویی گذراندن امروزِ زندگی و پیش‌بینی اتفاقات محتمل در آینده به‌نحوی است که ذخیره مالی تمام نشود. به‌همین‌خاطر چند توصیه کلیدی را برای شما تدارک دیده ایم:

پولتان را درست خرج کنید

می‌توانید 5 فنجان قهوه بیرون‌بَر بخرید، به چرخ‌وفلک چشم لندن بروید، هرروز از یک فست‌فود، ساندویچ بخرید و یا به یک سفر کوتاه یک‌روزه بروید و در سواحل برایتون گردش کنید. سخت مراقب باشید پولتان را به‌گونه‌ای خرج کنید که بیشترین بهره را از هر پوند آن برده باشید.

توصیه: یک کارت اعتباری پیش‌پرداختی (نقدی) تهیه کنید. Monzo و Revolt کارت‌های نقدی عرضه می‌کنند و Loot نیز حساب جاری دیجیتالی مخصوص دانشجویان است.

خوش‌گذرانی لزوماً پرخرج نیست

راه‌های بسیاری برای لذت بردنِ کم‌هزینه و حتی رایگان از لندن وجود دارد. آیا می‌دانستید بسیاری از موزه‌های لندن رایگان هستند و این‌که روزنامه‌ها و مجلات رایگانی نیز وجود دارند؟ می‌توان با قدم زدن در خیابان‌های لندن، همه آن چیزی که در هری‌پاتر، آثار شکسپیر و شرلوک هلمز به تصویر کشیده شده‌است را سیروسیاحت کنید. بازارهای خیابانی نیز در جای‌جای شهر دیده می‌شوند که غذاهایی ارزان و گاه رایگان عرضه می‌کنند. همچنین فضاهای باز بسیاری وجود دارند که بعید است فرصت کنید به همة آن‌ها سری بزنید.

توصیه: در ایستگاه‌های مترو، مجله‌های رایگان را برداشته، مطالعه کنید و باخبر شوید که در شهر چه می‌گذرد.

به فروشگاه‌های مستقل بروید

اگر می‌خواهید یک شام سبک یا یک قهوه میل کنید، به‌جای مراکز زنجیره‌ای به فروشگاه‌های مستقل بروید. در این فروشگاه‌ها، غذاها تازه‌تر و قهوه‌ها بهترند، وجود میزهای بزرگ در این فروشگاه‌ها بهترین وسیله برای باز کردن سر صحبت با یک غریبه است. گرچه معمولاً بهتر است در مترو به چشم کسی نگاه نکنیم، اما سر میزهای مشترک و هنگام نوشیدن قهوه، عملاً ایرادی ندارد که به چشم دیگران نگاه کرده و با آن‌ها ارتباطی برقرار کنیم.

توصیه: «راهنمای قهوه لندن» و «راهنمای بازدید از لندن» را چک کنید تا بتوانید برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشید.

رفت‌وآمد در لندن

امروزه در هرروز تقریباً 5میلیون نفر روزانه از متروی لندن استفاده می‌کنند، اما دقت داشته باشید که ساعت اوج استفاده از مترو ساعات 6:30 تا 9:29 و نیز ساعات 16 تا 18:59 است. در زمان‌هایی غیرازاین، بلیت‌ها ارزان‌تر بوده و می‌توانید از تخفیف بهره‌مند شوید.

توصیه: بپرید روی دوچرخه! از ایستگاه‌های اجاره دوچرخه که در جای‌جای لندن برای استفاده شما در نظر گرفته شده‌اند استفاده کنید.

با دیگران دوست شوید (این یک توصیه بودجه‌ای نیست، اما بسیار مهم و حیاتی است.)

 زندگی دسته‌جمعی، بهتر است. دوستان در تلخی‌ها و خوشی‌ها کنار شما خواهند بود و به شما کمک خواهند کرد که از پس امتحانات، اولین عشق‌ها، مهمانی‌های آخر شب و دیگر مسائل برآیید. همچنین شما را وادار به تجربه چیزهای جدید و غذاهای متنوع می‌کنند. شما و دوستانتان در کنار یکدیگر دست به حرکاتی عجیب خواهید زد که روزی به خاطرات جذاب شما بدل خواهند شد.

دوست جدید را همه‌جا می‌توان یافت. می‌توانید آن‌ها را در کلاس‌های هفتگی بیابید، یا این‌که در قامت کارآفرین ظاهر شوید و با ورود به برنامه استارت‌آپ‌های لندن که بی‌شباهت به دانشگاه نیست، فرصت خواهید یافت با انسان‌های خلاق و مبتکری آشنا شوید که ایده‌های مهمی را به اشتراک می‌گذارند و گاه با یکدیگر به گپ‌وگفت می‌نشینند.

توصیه: Meetup را چک کنید و گروه مناسب خود را بیابید. آنجا برای هر کسی چیزی یافت می‌شود، از شطرنج‌بازان گربه‌دوست گرفته تا کلوپ‌گردها.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment

    موسسه فرهنگی دیموند با هدف ایجاد فضایی امن و مطمئن جهت تصمیم‌گیری متقاضیان ، تسهیل كسب اطلاعات مؤثر و ارائه مشاوره با توجه به بازار كار آینده كشور در سال ۱۳۸۴ با کسب مجوز اعزام دانشجو به انگلستان اقدام نمود.

    خبرنامه
    برای اطلاع از جدیدترین اخبار عضو شوید!
    © حقوق این سایت به موسسه دیموند تعلق دارد
    باز کردن چت
    مشاوره رایگان بگیرید 🎧
    ما اینجا هستیم 🎧
    سلام👋
    هر سوالی دارید از ما بپرسید